06 52639311 info@janergy.nl

Lezingen & Workshops

Janergy organiseert regelmatig inspirerende lezingen en workshops. De lezingen en workshops zijn voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van gezondheid, bewustzijn en spiritualiteit.

Jezelf leren kennen is de meest boeiende weg die je kunt bewandelen

Lezingen

17-1-2019, Grip op stress en Boost je energie

Is het de stress waar we vermoeid van raken of zijn we vatbaarder voor stress als we vermoeid zijn?  lees hier meer over.

24-1-2019, De zin en onzin over spiritualiteit

Januari 2019 de maand van de spiritualiteit in de bibliotheek de Boekenberg te Spijkenisse. Er zijn genoeg boeken over te vinden maar waar begin je en wat is spiritualiteit. Het is een breed begrip en voor vele heeft het een zweverig imago.   Lees hier meer over.

Workshop

Grip op stress en boost je energie

 

Iedereen heeft er mee te maken. Grote en kleine gebeurtenissen in het leven die een dramatisch effect kunnen hebben op je energieniveau. Stress wordt gezien als de meest voorkomende oorzaak van vermoeidheid en veel mensen gaan gebukt onder stress zonder dat ze het zelf weten. Dat klinkt ongelofelijk maar je lichaam zal zich langzaam aanpassen aan de situatie die zoveel spanningen met zich mee brengt waardoor je de fysieke waarschuwingssignalen over het hoofd ziet. Lees hier verder.

 

Maak je eigen Bachbloesem remedie

Edward Bach (1886 – 1936) was arts, bacterioloog en homeopaat. Hij was de grondlegger van de homeopathie. Dr. Bach zag dat harmonie ontstaat wanneer je als mens leeft volgens de manier die bij je eigenheid hoort. De oorzaak van ziekte is een conflict tussen ziel en verstand. Deze disharmonie vormde de basis voor ziekte. Zorgen, angst, trots, egoïsme, haat, onzekerheid, onwetendheid en hebzucht kunnen een mens uit evenwicht brengen. Tijdens zijn wandelingen in de natuur vond hij de bloesems van planten en bomen die levens- en geneeskracht in zich dragen om mensen terug te brengen naar hun eigen gezondheid en harmonie. Meer informatie volgt binnenkort,