06 52639311 info@janergy.nl

Lezingen, Workshops, Trainingen

Jezelf leren kennen is de meest boeiende weg die je kunt bewandelen

Introductieworkshop

 

 

Grip op Stress en Boost je energie in 6 weken

Is het de stress waar we vermoeid van raken of zijn we vatbaarder voor stress als we vermoeid zijn?

 

Iedereen heeft er mee te maken. Grote en kleine gebeurtenissen in het leven die een dramatisch effect kunnen hebben op je energieniveau. Stress wordt gezien als de meest voorkomende oorzaak van vermoeidheid en veel mensen gaan gebukt onder stress zonder dat ze het zelf weten. Dat klinkt ongelofelijk maar je lichaam zal zich langzaam aanpassen aan de situatie die zoveel spanningen met zich mee brengt waardoor je de fysieke waarschuwingssignalen over het hoofd ziet. 

Herken je dit ?

 

Allerlei vage voortekenen zoals vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn, vol hoofd, geïrriteerdheid zijn waarschuwingssignalen die niet worden opgemerkt of worden genegeerd. We gaan er niet goed mee om en vaak trappen we het gaspedaal nog maar wat verder in met alle gevolgen van dien. Voor je het weet steven je af op een burn-out en is het herstel een lange weg terug.

Hoe hou jij alle ballen in de lucht, waar verlies jij energie aan en wat doe je eraan om je energie niveau op peil te houden!

Waar gaat deze introductie workshop over!

9

Wat is energie, waar bestaat het uit

9

Blokkades in het energetisch lichaam

9

Moe, moeier, oververmoeid

9

Stresszone en Stressoren

9

SOLK

9

Hoge en lage energie keuzes

9

Aan de slag voor meer energie

9

Tips, Trics en nog veel meer

Kom je ook naar de gratis introductieworkshop?

Agenda

 

Datum Tijd Locatie Adres
10-10-2018 19:30 Centrum aandacht Nissewaard youCANbe Curieweg 9, Spijkenisse
17-10-2018 20:00 Careyn ’t Veerhuis Blankenburg 5, Rozenburg
18-10-2018 19:30 Sociaal Cultureel Centrum De Brinkhoeve Kerkstraat 12, Poortugaal
25-10-2018 19:30 Bibliotheek de Boekenberg Markt 40, Spijkenisse
17-1-2019 20:00 Cultureel Centrum              ‘T Dijckhuis Dijckpotingen 10, Vierpolders

Geef je dan snel op via het onderstaande contactformulier

Ik geef me op voor de locatie:

13 + 5 =

Vervolg workshop ” Grip op Stress en Boost je energie”

Remt je gezondheid je af in wat je graag zou willen doen? Snak je naar meer energie en rust dan ben je met de workshop “Grip op stress en boost je energie” aan het juiste adres.

In deze workshop van 5 bijeenkomsten gaat het over energie en hoe energie stroomt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door meer bewust te zijn van je lichaam, gedachten en emoties zal je, je beter voelen en hiermee de juiste energie keuzes kunnen maken. Het wordt eenvoudiger voor je om dingen los te laten die je dwars zitten en je krijgt meer inzicht in hoe jij je energie gebruikt.

Alles begint bij bewustwording. Bij jezelf dus. Als je echt wilt veranderen dan zal je inzicht moet krijgen in de persoon die je bent. Want als jij gaat veranderen verandert je omgeving met je mee, dat is een energiewet.

Wat kan je van de workshop verwachten

Als je echt meer energie wilt, dan moet je eerst ontdekken waardoor energie weglekt en op welke niveaus

Fysiek niveau

We kunnen en moeten heel veel in het dagelijkse leven. Veel prikkels komen ongevraagd binnen en we staan constant in de stressmodus. De druk die we ervaren zet zich vast als geblokkeerde energie in het lichaam. Dit geeft vaak allerlei klachten zoals hoofdpijn, rug schouders en nek klachten, vermoeidheid enz. Doormiddel van allerlei oefeningen ga je meer ervaren om je lichaam te voelen en hoe het communiceert met je. De wekelijkse oefeningen zorgen ervoor dat je sneller de signalen opmerkt waardoor je je energieniveau op peil kan houden.

Mentaal niveau

Ik zeg wel eens, veel mensen zijn zolderkamer bewoners. Daarmee bedoel ik dat we alleen maar in het hoofd zitten en vergeten dat we ook nog een lijf hebben en mogen voelen. Hoofd en voelen is vaak uit balans wat er voor zorgt dat we nog verder van onze kern af komen te staan. Hoe zou het zijn als je even de schakelaar van je gedachten uit kon zetten. Op mentaalniveau gaan we de gedachten onderzoeken en toetsen aan de waarheid. Je leert beter om te gaan met de constante stroom van gedachtes waardoor je mentaal maar ook fysieke rust creëert.

Emotioneel niveau

Emotie betekend letterlijk energie in beweging. Het zijn de boodschappers die ons wat te vertellen hebben. Het is een energie beweging die je kunt voelen in je lichaam. Dus elke emotie wil ons iets duidelijk maken. Vaak negeren we de emoties omdat we het zo geleerd hebben of dat we ze niet ze zijn er niet voor niets die boodschappers. Emoties laten zich niet onderdrukken, ze blijven op de achtergrond aanwezig en beïnvloeden ons gedrag en gedachten. je krijgt inzicht in de basis emoties en hoe je ermee omgaat. je gaat ontdekken wat die emoties jouw te vertellen hebben.

Spiritueel niveau

Spiritualiteit is een breed begrip. Het wordt veel gebruikt maar is niet eenduidig en je komt het tegen in een breed scala van betekenissen. Het heeft onder ander te maken met: geloofsbeleving, persoonlijke groei, mystiek en zingeving. Voor de een is het verdieping zoeken in zichzelf of in een bepaalde materie en voor de ander is het een innerlijk weten dat het leven niet ophoudt bij het aardse leven en dat we een schakel zijn van het groter geheel. Wat is spiritualiteit voor jou? Overkomt jouw het leven? Wie ben je daadwerkelijk van binnen, je zuivere ik, je diepste verlangen. Je diepste ik of je ziel geeft niet om trends, matrialisme, angst of frustratie dat zijn de uitdagingen van het leven. In dit onderwerp gaat het over de oorsprong en onze bron. Waar komen we vandaan en ga je onderzoeken wie je bent en wie je wilt zijn of wat je wilt in leven

Eten en drinken

60% van onze energie krijgen we via onze voeding. Wat eten en drinken we om onze lichaamscellen op een juiste manier te voeden. Als het energieniveau erg laag is dan kunnen we met voeding de lichaamscellen en processen ondersteunen zodat het energieniveau toeneemt. Dit vereist enige kennis maar ook bewustwording van wat je lichaam nodig heeft. Zitten we in een middagdip omdat je energieniveau daalt dan hebben we trek in wat zoets waardoor je een energieboost krijgt. Dit zijn meestal niet de gezondste voedingsmiddelen maar veelal vulmiddelen. Wekelijks krijg je tips en trucs via de mail waardoor je hierin ook gezonde stappen kan gaan zetten. Het zal bijdragen aan een gezonde levensstijl die veel energie genereert.

Verrassingsbijeenkomst

Dit wordt een verrassing die niet zal plaatsvinden op de voor jouw bekende locatie. In deze bijeenkomt gaan we zaken met elkaar verbinden. We kijken terug naar het naar het geleerde en je gaat een commitment aan met jezelf. Dit allemaal in een energierijke omgeving onder het genot van koffie of thee en in gezelschap van je medecursisten. Deze laatste bijeenkomst zal op een later tijdstip worden ingepland.

Wat levert jouw deze workshop op!

 

Beter omgaan met stress
• Bewust worden van je eigen energieniveau
• Behouden en ophogen van je energielevel
• Blij zijn zijn met wie je bent waardoor je tot rust komt
• Balans op meerdere niveaus

Workshop bestaat uit:

5 bijeenkomsten van 2 a 2.5 uur

Wekelijks ontvang je per mail huiswerk opdrachten

5 x ontvang je per mail gezonde voedingstips en recepten voor een energierijk voedingsplan

Data’ s en locaties:

Woensdag 7-14-21- en 28 november 2018 Laatste bijeenkomst nog nader te bepalen Locatie youCanbe curieweg 9 te Spijkenisse

Woensdag 6-13-21 en 28 februari 2019 Laatste bijeenkomst nog nader te bepalen Locatie: Het Dijckhuis te Vierpolders

Wat kost deze investering in jezelf?

Deze investering in jezelf kost  148,50

Voor de snelle beslissers.

Geeft je, je op voor 31 oktober voor een van deze workshops dan krijg je 10% korting op de workshop. Deze kost dan  133,65

Inclusief koffie/thee en wat lekkers

Let op! het aantal deelnemers per workshop is maximaal 10 deelnemers dus, VOL = VOL

Wanneer je belangstelling hebt maar de opgegeven data komt je niet uit, laat weten wat jouw voorkeursdag is zodat er wellicht een nieuwe groep kan starten.

 

Voor informatie en/of aanmelden voor de workshop “Grip op stress en boost je energie”

geef je op via het onderstaande contact formulier

Ik geef me op voor:

4 + 15 =