06 52639311 info@janergy.nl

 Cursus, Grip op stress en boost je energie

Waar gaat deze workshop over

Remt je gezondheid je af in wat je graag zou willen doen? Snak je naar meer energie en rust dan ben je met de workshop “Grip op stress en boost je energie” aan het juiste adres.

In deze workshop van 5 bijeenkomsten gaat het over energie en hoe energie stroomt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door meer bewust te zijn van je lichaam, gedachten en emoties zal je, je beter voelen en hiermee de juiste energie keuzes kunnen maken. Het wordt eenvoudiger voor je om dingen los te laten die je dwars zitten en je krijgt meer inzicht in hoe jij je energie gebruikt. Alles begint bij bewustwording. Bij jezelf dus. Als je echt wilt veranderen dan zal je inzicht moet krijgen in de persoon die je bent. Want als jij gaat veranderen verandert je omgeving met je mee, dat is een energiewet.

Waar bestaat de workshop uit

Fysiek niveau

We kunnen en moeten heel veel in het dagelijkse leven. Veel prikkels komen ongevraagd binnen en we staan constant in de stressmodus. De druk die we ervaren zet zich vast als geblokkeerde energie in het lichaam. Dit geeft vaak allerlei klachten zoals hoofdpijn, rug schouders en nek klachten, vermoeidheid enz. Doormiddel van allerlei oefeningen ga je meer ervaren om je lichaam te voelen en hoe het communiceert met je. De wekelijkse oefeningen zorgen ervoor dat je sneller de signalen opmerkt waardoor je je energieniveau op peil kan houden.

Mentaal niveau

Ik zeg wel eens, veel mensen zijn zolderkamer bewoners. Daarmee bedoel ik dat we alleen maar in het hoofd zitten en vergeten dat we ook nog een lijf hebben en mogen voelen. Hoofd en voelen is vaak uit balans wat er voor zorgt dat we nog verder van onze kern af komen te staan. Hoe zou het zijn als je even de schakelaar van je gedachten uit kon zetten. Op mentaalniveau gaan we de gedachten onderzoeken en toetsen aan de waarheid. Je leert beter om te gaan met de constante stroom van gedachtes waardoor je mentaal maar ook fysieke rust creëert.

Emotioneel niveau

Emotie betekend letterlijk energie in beweging. Het zijn de boodschappers die ons wat te vertellen hebben. Het is een energie beweging die je kunt voelen in je lichaam. Dus elke emotie wil ons iets duidelijk maken. Vaak negeren we de emoties omdat we het zo geleerd hebben of dat we ze niet ze zijn er niet voor niets die boodschappers. Emoties laten zich niet onderdrukken, ze blijven op de achtergrond aanwezig en beïnvloeden ons gedrag en gedachten. je krijgt inzicht in de basis emoties en hoe je ermee omgaat. je gaat ontdekken wat die emoties jouw te vertellen hebben.

Spiritueel niveau

Spiritualiteit is een breed begrip. Het wordt veel gebruikt maar is niet eenduidig en je komt het tegen in een breed scala van betekenissen. Het heeft onder ander te maken met: geloofsbeleving, persoonlijke groei, mystiek en zingeving. Voor de een is het verdieping zoeken in zichzelf of in een bepaalde materie en voor de ander is het een innerlijk weten dat het leven niet ophoudt bij het aardse leven en dat we een schakel zijn van het groter geheel. Wat is spiritualiteit voor jou? Overkomt jouw het leven? Wie ben je daadwerkelijk van binnen, je zuivere ik, je diepste verlangen. Je diepste ik of je ziel geeft niet om trends, matrialisme, angst of frustratie dat zijn de uitdagingen van het leven. In dit onderwerp gaat het over de oorsprong en onze bron. Waar komen we vandaan en ga je onderzoeken wie je bent en wie je wilt zijn of wat je wilt in leven

Eten en drinken

60% van onze energie krijgen we via onze voeding. Wat eten en drinken we om onze lichaamscellen op een juiste manier te voeden. Als het energieniveau erg laag is dan kunnen we met voeding de lichaamscellen en processen ondersteunen zodat het energieniveau toeneemt. Dit vereist enige kennis maar ook bewustwording van wat je lichaam nodig heeft. Zitten we in een middagdip omdat je energieniveau daalt dan hebben we trek in wat zoets waardoor je een energieboost krijgt. Dit zijn meestal niet de gezondste voedingsmiddelen maar veelal vulmiddelen. Wekelijks krijg je tips en trucs via de mail waardoor je hierin ook gezonde stappen kan gaan zetten. Het zal bijdragen aan een gezonde levensstijl die veel energie genereert.

Hoe nu verder

In deze bijeenkomt gaan we zaken met elkaar verbinden en inzichten op creatieve wijze vastleggen. We kijken terug naar het naar het geleerde en hoe je dit gaat vasthouden. Indien de weergoden het toestaan zal de laatste bijeenkomst op een andere locatie plaatsvinden. Deze wordt ook op een later moment ingepland. 

Wat levert jou deze workshop op!

9
Beter omgaan met stress
9
Bewust worden van je eigen energieniveau
9
Behouden en ophogen van je energielevel
9
Blij zijn met wie je bent waardoor je tot rust komt
9
Balans op meerdere niveaus

Workshop bestaat uit:

5 bijeenkomsten van 2 a 2.5 uur Wekelijks ontvang je per mail huiswerk opdrachten en gezonde voedingstips met recepten voor een energierijk voedingsplan.

Data’ s en locaties:

VERVALLEN WEGENS COVID-19 

Wat kost deze investering in jezelf?

Deze investering in jezelf kost € 148,50.

Let op! het aantal deelnemers per workshop is maximaal 10 deelnemers dus, VOL = VOL Wanneer je belangstelling hebt maar de opgegeven data komt je niet uit, laat weten wat jouw voorkeursdag is zodat er wellicht een nieuwe groep kan starten.

Wat vonden de deelnemers ervan:

  • Inzicht krijgen in mijn denkpatroon, besef dat ik niet mijn gedacht ben en hoeveel invloed mijn regels op mij hebben!
  • Het is rustiger in mijn hoofd. Acceptatie van dingen die ik niet kan veranderen. Ik probeer meer ruimte te scheppen voor mezelf.
  • De cursus heeft me niet alleen geleerd naar mezelf te kijken maar vooral in mezelf te kijken.
  • Ik kijk nu anders tegen dingen aan en neem mijn rust

 

Deze cursus wordt gewaardeerd door de deelnemers met een 8,5

Wil je erbij zijn geef je dan op via het onderstaande contactformulier

12 + 3 =