Wat wil jij opruimen en loslaten!

Ontdek in een gratis inzicht sessie hoe jij meer rust en overzicht kan creëren in jezelf

 

 

Wil jij meer energie, maar…

  • Weet je niet hoe je stress moet loslaten
  • Te moe om hier actie in te ondernemen
  • Het gevoel dat je niet vooruit komt
  • Wel de behoefte om te veranderen
  • Niet weten hoe je het aan moet pakken

Dan is een telefonische inzicht sessie wel iets voor jou. Het kost je niets, behalve een half uur van je tijd waarmee je de eerste stap naar verandering kan gaan zetten. Wat heb je te verliezen.

Is dit wat voor jou! Reserveer dan snel je plaats want ik geef nog 4 sessies gratis weg.

Gas geven inplaats van afremmen

Uit ervaring weet ik hoe mijn lijf en hoofd reageert als ik over mijn grenzen heen ga en de signalen compleet negeer. De stemmetjes die mij vertellen dat je, je niet zo moet aanstellen, dat er veel ergere dingen zijn en dat het best allemaal wel meevalt. Hierdoor drukte ik het gaspedaal nog verder in om alle ballen in de lucht te houden. Mentaal en emotioneel kwam ik onder spanning te staan. De stress reactie in mijn lichaam en hoofd zorgde ervoor dat ik slecht sliep, vermoeid raakte en allerlei lichamelijke klachten kreeg. Ik was op weg naar een burn-out. Gelukkig heb ik het tij weten te keren en kan ik andere hiermee helpen.

Stress Opruim Sessie (S.O.S)

We krijgen stress als we gedachtes en emoties niet los kunnen laten. We krijgen stress als we niet ons zelf kunnen zijn. We krijgen stress als we teveel willen en moeten. Hoe zou het zijn, als je met een denkbeeldige bezem kan gaan opruimen en schoonmaken wat niet meer bij jou past of hoort. Lekker toch! Als je, je ramen gezeemd hebt ziet het er toch ook lichter en schoner uit. Voor jou werkt het net zo, wat wil jij opruimen en loslaten waardoor je energie weer gaat stromen.  Boek een gratis S.O.S  inzicht sessie.

Vraag direct jouw S.O.S aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.