06 52639311 info@janergy.nl

Bewandel je levenspad met het transformatiespel

Wil je antwoorden op levensvraagstukken en heb je de behoefte om te veranderen? Wil je inzicht in patronen die je beperken of zoek je een oplossing voor een familieconflict?

Dan is het transformatiespel iets voor jou!

Hoe is het transformatiespel ontstaan?

De grondleggers van dit spel zijn Joy Drake en Kathy Tyler. Het spel is ontstaan in de woongemeenschap en spiritueel centrum Findhorn in Schotland. Op deze plek komen mensen uit heel de wereld bij elkaar omdat men volgens bepaalde waarden willen leven en hier komen om persoonlijk en geestelijk te groeien.

Er bestaan op Findhorn geen dogmatische opvattingen of is gebonden aan een speciaal geloof. Er is veel diversiteit op het gebied van persoonlijk en intuïtieve ontwikkeling zonder dat het afbreuk doet aan andere levensvisies. Er worden veel workshops en cursussen georganiseerd. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om naar dit centrum te komen hebben Joy Drake en Kathy Tyler een methode bedacht waardoor het toegankelijk geworden is voor veel mensen die bezig zijn met gezondheid, bewustwording en spiritualiteit.

 

Hoe werkt het transformatiespel?

Je kunt het spel zien als een vorm van Monopolie alleen heeft het een ander thema. Het gaat over je leven en de stappen die je hebt gezet en die je nog wil gaan maken. Een reis met jezelf door je leven. Net als Monopolie heeft het een speelbord, pionnen, kaartjes en dobbelstenen waardoor je steeds op een ander speelveld of levenspad komt. Inzicht en engelen kaarten begeleiden jouw op je pad.

We hebben allemaal blinde vlekken van onszelf waardoor we het gevoel hebben te stagneren, blokkeren of keuzes maken die niet bij jou passen. Dit kan gaan over allerlei levensgebieden wat betrekking heeft op bv relaties, familie, financiën, carrière, gezondheid en zingeving.

Het doel van dit transformatie spel is om inzichten te krijgen in bepaalde problemen, en/of levensvragen waardoor je kan veranderen en transformeren naar de gewenste situatie of de persoon die je wilt zijn. Je bewandelt als het ware je levenspad op 4 energetische niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je start op het fysieke niveau waar het ondermeer gaat over materie, geld, gezondheid. Daarna kom je op het emotionele, mentale en spirituele niveau. De laatste gaat over zingeving en inspiratie. Tijdens je reis kom je op directe wijze of soms symbolisch van alles tegen: verwerven van inzicht, omgaan met belemmeringen, pijn of bijvoorbeeld het ontdekken van kwaliteiten. Dit alles in de vorm van diverse kaartjes die je aanmoedigen om door te gaan, die je inzicht geven of je juist confronteren maar alles in een setting van vertrouwen en veiligheid.

Met welk doel kan je dit spel spelen?

Ik wil inzicht in een familie conflict

Wanneer je op een kruispunt staat van wegen, welke kant ga je op

Beperkende patronen die je tot last zijn

Je wilt onderzoeken wat bij jou stress oplevert

Je bent opzoek naar andere doelen in je leven

Inzicht in je algehele gezondheid in je leven

Hoe je meer je grenzen aan kan geven

Ontwikkelen van zelfvertrouwen

Je wilt meer helderheid over je financiele situatie

 

 

Met wie speel ik het transformatie spel?

Je kunt je individueel opgeven hiervoor en speelt dit spel dan met andere (on) bekende deelnemers. Maximaal 4 deelnemers. Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen van bekende. Vind je het fijner om dit transformatiespel te spelen zonder andere medespelers dan maken we er een 1 op 1 sessie van. Als spelbegeleider regel ik het verloop van het spel en ondersteun bij verwarrende vragen, probleem situatie’s of wanneer men vastloopt in het spel.

Waarom zou ik hier aan mee willen doen?

Als je leven helemaal top is, je wilt niets veranderen, je hebt genoeg geleerd en het leven is een groot feest voor je dan is dit spel een leuk tijdverdrijf. Maar! wil je, je bewustzijn vergroten, antwoorden krijgen en meer jezelf en anderen leren begrijpen, dan is dit een hele krachtige , diepgaande en soms met humor een mooie manier om met je ware IK in contact te komen.

Tot Slot

Het transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze speelse context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen. De speelduur is ongeveer tussen de drie en vier uur, het hangt ervan af met hoeveel spelers het spel gespeeld wordt. De kosten van het transformatiespel in groepsverband zijn € 45,00 p.p. inclusief koffie/thee en wat lekkers. Wil je liever dit spel in je eentje ervaren dan komen de kosten op €137,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers. Indien je het transformatiespel wilt spelen in je eigen omgeving met anderen, dan worden de standaard reiskosten voor de heen en terugreis in rekening gebracht.

VERVALLEN WEGENS COVID-19

Waar: 

 

Opgeven via het onderstaande formulier

 

 

Wil je erbij zijn geef je dan op via het onderstaande contactformulier

12 + 13 =