06 52639311 info@janergy.nl

Is het de stress waar we vermoeid van raken of zijn we vatbaarder voor stress als we vermoeid zijn?

Iedereen heeft er mee te maken. Grote en kleine gebeurtenissen in het leven die een dramatisch effect kunnen hebben op je energieniveau. Stress wordt gezien als de meest voorkomende oorzaak van vermoeidheid en veel mensen gaan gebukt onder stress zonder dat ze het zelf weten.

Leer je waarschuwingen herkennen

Dat klinkt ongelofelijk maar je lichaam zal zich langzaam aanpassen aan de situatie die zoveel spanningen met zich meebrengt waardoor je de fysieke waarschuwingssignalen over het hoofd ziet. Allerlei vage voortekenen zoals vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn, vol hoofd, geïrriteerdheid, zijn waarschuwingssignalen die niet worden opgemerkt of worden genegeerd. We gaan er niet goed mee om en vaak trappen we het gaspedaal nog maar wat verder in met alle gevolgen van dien. Voor je het weet steven je af op een burn-out en is het herstel een lange weg terug. Is dit herkenbaar?

Wat doe jij eraan?

Hoe hou jij alle ballen in de lucht, waar verlies jij energie aan en wat doe je eraan om je energieniveau op peil te houden? Dat zijn vragen waar we niet dagelijks stil bijstaan maar die wel een groot effect hebben op je gezondheid.

Wat komt er aan bod:

Wat is energie en hoe werkt het energiesysteem, wat zijn blokkades, klachten en pijnpunten, stresszone en stressoren. Hoe kunnen we stress verminderen en de batterijen weer opladen. Veel tips voor minder stress en meer energie.

Deze introductie workshop: VERVALLEN IVM COVID-19

 

Wil je erbij zijn geef je dan op via het onderstaande contactformulier

5 + 4 =