06 52639311 info@janergy.nl

De persoon achter de klachten

Als onzekerheid, angst, twijfel, of onvoldoende kracht aanhoudt, ga je hiermee dan naar de dokter of denk je het gaat wel weer over. Je mentale en emotionele weerstand staat onder spanning en als je hier te lang mee blijft lopen kan het zijn dat je er lichamelijke klachten bij krijgt. Een bezoek aan de dokter kan nooit kwaad maar vanuit mijn visie worden alleen de symptomen opgelost en niet de oorzaak ervan. Als energetisch therapeut kijk ik naar de persoon achter de klachten en door vragen te stellen kom ik erachter op welk niveau er een blokkade zit. Om het genezingsproces te ondersteunen maak ik gebruik van Bachbloesem remedie.

De eenvoud van balans met Bachbloesems

Edward Bach (1886 – 1936) was arts, bacterioloog en homeopaat. Hij kwam in aanraking met de geneeswijze van Hippocratisch en later met Dr. Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie. Dr. Bach zag dat harmonie ontstaat wanneer je als mens leeft volgens de manier die bij je eigenheid hoort. De oorzaak van ziekte is een conflict tussen ziel en verstand. Deze disharmonie vormde de basis voor ziekte. Zorgen, angst, trots, egoïsme, haat, onzekerheid, onwetendheid en hebzucht kunnen een mens uit evenwicht brengen. Tijdens zijn wandelingen in de natuur vond hij de bloesems van planten en bomen die levens- en geneeskracht in zich dragen om mensen terug te brengen naar hun eigen gezondheid en harmonie.

Zou jij ook wat meer ondersteuning kunnen gebruiken waardoor je:

  • Zelfverzekerd in het leven staat
  • Geen angsten meer hebt
  • Vertrouwen hebt in de toekomst
  • Niet meer piekert over zaken die je toch niet kan beïnvloeden
  • Vertrouwen hebben in je gezondheid
  • Geen zorgen meer maken over een ander

Wat zou jij willen veranderen?

Hoe leuk is het als je nu zelf je Bachbloesem remedie kan maken die bij jouw klachten past. De remedies bestaan uit 8 hoofdgroepen en het kan zijn dat je meerdere remedies gaat mengen met elkaar. Doormiddel van een vragenlijst kom je erachter welke remedies bij elkaar passen voor jouw doel. Om je remedie sterker te maken hoort hierbij een affirmatie. Dat is een zin die je uit spreekt op het moment dat je jezelf de druppels toedient. Alles is energie en met de juiste intentie, affirmatie en Bachremedie kom je weer snel in balans.

Praktische informatie voor deze workshop

De kosten voor de workshop zijn € 27,50 incl materialen en een leuke tijd.

Wanneer: VERVALLEN WEGENS COVID-19

Bij voldoende belangstelling ook in Spijkenisse of Hellevoetsluis

LET OP! Neem je een vriendin mee dan krijgen jullie korting van 10% samen betalen jullie dan €49,50

Wil je erbij zijn geef je dan op via het onderstaande contactformulier

12 + 13 =